NAVIGATOR

 


Broj pregleda članka : 60175

NAŠ BANER

Pripreme za Maroko
sreda, 07 oktobar 2009 09:59

  Proteklog vikenda u Kovinu su održane vikend pripreme juniorske karate reprezentacije. Ovo je vec drugi vikend za redom da se u ovom gradu okupljaju najbolji juniori, koji se pripremaju za Svetski šampionat koji se održava polovinom novembra. Moglo bi se slobodno reci da je ovo završni deo ciklusa priprema za pomenuto takmicenje, buduci da se zna spisak putnika za Maroko, gde se i održava ovo takmicenje. Na spisku putnika koji sigurno putuju u Rabat, su i dva takmicara iz KK"Tikvara", Mijanovic Relja i Nikolic Živojin koji ce nastupiti u kata timu sa takmicarem iz Kovina. Pored ekipnog, njih dvojica konkurišu i za pojedinacan nastup. Mijanovic u juniorskoj, a Nikolic u kadetskoj konkurenciji.

 

  Do SP palanacki reprezentativci ce proveravati formu na nekoliko turnira, verovatno domacih buduci da je finansijska situacija u klubu najblaže receno alarmantna. Tako da od planiranih medjunarodnih turnira nema ništa. Sve finansijske snage su usmerene ka tome da se omoguce pripreme i odlazak naših takmicara na planirane pripreme i samo SP. Nadamo se da nece doci do situacije kao što je to bilo ptošle godine sa našom takmicarkom Dunjom Žeravic, koja je jedva ootputovala na SP u Japan.

  U pomenutom planu domacih pripremnih turnira, važno mesto zauzima i "Beogradski pobednik", koji se narednog vikenda održava u Beogradu. Na takmicenju ce pored pomenute dvojice nastupati i kompletan kadetski i juniorski tim KK"Tikvara", pred kojima je nacionalni šampionat za kadete i juniore u novembru mesecu prema kalendaru KFS.