NAVIGATOR

 


Broj pregleda članka : 62871

NAŠ BANER

Karate klub "Tikvara" Backa Palanka
Prvenstvo Vojvodine za poletarce, pionire i nade
nedelja, 08 april 2012 21:10

   U nedelju 08. aprila u Indjiji je održano Prvenstvo Vojvodine za poletarce, pionire i nade. U konkurenciji preko tri stotine takmicara iz trideset vojvodjanskih karate klubova, takmicari KK "Tikvara" osvojili su pet medalja. Najuspešnija je bila Danijela Pjevac koja je kod pionirki osvojila ubedljivo prvo mesto savladavši sve svoje protivnice maksimalnim rezultatom. U konkurenciji nada prva tri mesta su pripala našim takmicarkama: Kristina Šranka prvo, Daria Žemberi drugo i Lidija Rakic trece mesto. Kata tim u sastavu Pjevac, Šranka, Rakic u konkurenciji nada zauzeo je trece mesto. Sve cetiri takmicarke stekle su plasman za Prvenstvo Srbije koje je zakazano za 22. april u Paracinu, odakle ocekujemo da se vrate jednako uspešne kao u Indjiji.

   Narednog vikenda u Somboru se održava Prvenstvo Srbije za seniore, gde ce nastupati kata tim KK"Tikvara" u sastavu Nikolic, Jovovic, Fodor, kao i Živojin Nikolic u pojedinacnoj konkurenciji. Ovo ce za njih biti prvi nastup na seniorskom prvenstvu države, pa bi osvajanje medalje bio veliki uspeh za naše takmicare s obzirom da su oni još juniori. Oni ce narednu nedelju provesti na pripremama na Cardaku da bi što spremniji docekali seniorski šampionat države. Sa njima na Cardaku pripremace se i juniorke Bojana Mladežic i Marina Zahorec.

 
Seniorsko Prvenstvo Vojvodine
ponedeljak, 26 mart 2012 20:54

   U nedelju, 25. marta, u Staroj Pazovi je održano Prvenstvo Vojvodine za seniore u katama i borbama. Karate klub "Tikvara" predstavljala su cetiri takmicara, koji su nastupali u konkurenciji izvodjenja kata. Pojedinacne nastupe imali su Relja Mijanovic i Živojin Nikolic, dok su kod ekipnog dela takmicenja kata tim cinili Živojin Nikolic, Marko Jovovic i Stevan Fodor, aktuelni prvaci države u konkurenciji juniora. Osvojena je jedna bronzana medalja u ekipnom nastupu kata timova, a naši takmicari u pojedinacnom nastupu ostali su bez medalje, izgubivši od svojih protivnika minimalnim rezultatom. U klubu su zadovoljni postignutim rezultatima imajuci u vidu da je ovo bila samo jedna provera forme za naše karatiste koji su nastupali u seniorskoj konkurenciji iako su tri takmicara još juniori a jedan je tek prva godina mladjih seniora. Narednog vikenda ekipa KK "Tikvara" u svom najjacem sastavu odlazi na medjunarodni turnir "Zlatni pojas" u Cacak, koji je izbornog karaktera za mesto u reprezentaciji, odakle ce se, nadamo se, vratiti sa nekom od medalja.

 
Danijela Pjevac na Prvenstvu Balkana
petak, 16 mart 2012 21:21

   Takmicarka KK "Tikvara" Danijela Pjevac, otputovala je u sredu u sklopu karate reprezentacije Srbije na Balkanski Šampionat, koji se održava u Herceg Novom od 16-18 marta. Danijela ce boje naše zemlje braniti u konkurenciji pionirki 2001. godište u izvodjenju kata, a nastup je predvidjen za subotu u prepodnevnim satima. Želimo joj puno uspeha i da nas obraduje lepim vestima iz Crne Gore.

 
Memorijalni turnir u Somboru
utorak, 06 mart 2012 20:59

   U subotu 04. marta u sportskoj hali "Mostonga" u Somboru održan je 15-ti memorijalni karate turnir "Igor Andjelkovic 2012". Organizator turnira je bio karate klub "Ravangrad" iz Sombora, a nastupilo je blizu 400 takmicara iz preko trideset klubova iz Madjarske, Hrvatske i Srbije. Iz godine u godinu ovaj turnir postaje sve kvalitetniji i masovniji, te je KK "Tikvara" nastupio u svom skoro najjacem sastavu. Sa trinaest takmicara osvojeno je isto toliko medalja u pojedinacnom nastupu i jedna medalja u kata timu. Bio je ovo prvi domaci nastup u prolecnom delu takmicenja, sto je ujedno bila i odlicna provera forme takmicara pred nastupajuca zvanicna prvenstva za mladje uzraste i seniore, kao i kup takmicenja za kadete i juniore. Backopalanacki karatisti su jos jednom dokazali da se nalaze u samom vrhu srpskog karatea, ali i da im je trenutna forma na zavidnom nivou, pa možemo i ocekivati nove medalje sa predsetojecih takmicenja.

  R E Z U L T A T I

 
Još članaka...
«StartPrethodni12345678910SledećiKraj»

Strana 10 od 38
 

 

 

 

ANKETA

Da li karate treba da bude Olimpijski sport?
 

KO JE ONLINE

Imamo 6 gostiju na mreži