NAVIGATOR

 


Broj pregleda članka : 62875

NAŠ BANER

Karate klub "Tikvara" Backa Palanka
Reprezentacija Srbije otputovala u Pariz
utorak, 27 januar 2009 23:58
  Ovog, vikenda, 30.01-1.02., Pariz ce biti domacin Prvenstva Evrope za kadete i juniore u karateu. Ovo, najznacajnije takmicenje za takmicare uzrasta 14-18 godina, se odrzava po 36 put. No, ovoga puta, uz Evropski sampionat, bice i organizovan Evropski kup, za takmicare 18-21 godinu. Razlog za to lezi u tome sto su se od ovog Prvenstva, menjale uzrasne kategorije. Tako su sada kadeti, umesto ranije 16-18 godina, 14-16. A juniori, umesto do 21, sada su do 18. Ovom odlukom, jedan veliki deo takmicara je preskocilo juniorsku konkurenciju i odmah iz kadeta presao u seniore. Evropska karate federacija je stoga odlucila da za takmicare tih uzrasta, organizuje Evropski kup, za mladje seniore, tako da se on po prvi put sada organizuje, zajedno sa ovim vec 36 godina starim Evropskim Prvenstvom kadeta i juniora.
   Na ovom Prvenstvu naci ce se i Srbija, a kao clan nacionalnog tima i najperspektivniji takmicar KK ''Tikvara'', Mijanovic Relja.
Opširnije...
 
Sportistkinja godine
subota, 24 januar 2009 10:04

U 44-tom izboru najboljih sportista godine, koju organizuju Nedeljne novine iz Backe Palanke,u prisustvu brojnih sportista, kulturnih i javnih radnika opštine i okruženja proglašeni su najbolji sportisti opštine. Za nas je interesantna informacija da je za najbolju sportiskinju izabrana  Dunja Žeravic, clanica Karate kluba Tikvara. Pored Dunje, na listi najuspešnijih našao se i Relja Mijanovic, a u grupi perspektivnih sportista, od kojih se tek ocekuje, našli su se,Lacarak Dejan, Fodor Stevan i Saša Trifunovic.

 
Nacionalni šampionat za kadete i juniore
petak, 16 januar 2009 07:18
U novobeogradskoj hali sportova održan je Nacionalni šampionat za kadete i juniore u katama i borbama, pojedinacno i ekipno. Ucešce na takmicenje uzelo je 423 takmicara iz 83 kluba. Najuspšeniji klubovi u borbama su zrenjaninski Dijamant, pancevacki Dinamo i mladenovacki Protos,  dok su u katama najbolji bili beogradski Partizan-Tema broker, Radnicki i backopalanacka Tikvara. Sa jednom zlatnom i srebrenom medaljom,Karate klub Tikvara je u generalnom plasmanu za kadete i juniore na poziciji broj 10.
 
«StartPrethodni3132333435363738SledećiKraj»

Strana 38 od 38
 

 

 

 

ANKETA

Da li karate treba da bude Olimpijski sport?
 

KO JE ONLINE

Imamo 5 gostiju na mreži