NAVIGATOR

 


Broj pregleda članka : 62870

NAŠ BANER

Karate klub "Tikvara" Backa Palanka
Pripreme za EŠ u Zagrebu
četvrtak, 19 februar 2009 12:33
Od utorka 17. 02. Senoirska reprezentacija Srbije se okuplja po prvi put ove sezone. Od ove godine je novina da ce se pripreme održavati u tri, cetiri ciklusa, sve do Evropskog prvenstva, koje ce se održati pocetkom maja u Zagrebu. Prvi ciklus ženske karate reprezentacije, na kojima ce se naci i najbolja sportiskinja opštine Backa Palanka Dunja Žeravic, trajace do nedelje. Nakon toga predstoji rad u klubu i pripremanje za Seniorsko prvenstvo Srbije, na kom se ocekuje juriš na novu titulu.
 
KUP VAZDUHOPLOVCA 2009
nedelja, 15 februar 2009 17:49
Beogradski karate klub "Vazduhoplovac" bio je domacin internacionalnog karate turnira "Vazduhoplovac Kup", a koji je održan povodom 40-to godišnjice rada ovog karate kluba. Na tatamiju Novobeogradske Hale sportova, našlo se preko 600 takmicara iz preko 50 klubova. Na takmicenju su nastupili i clanovi karate kluba "Tikvara" i ostvarili veoma zapažen ucinak. Od 11 takmicara koji su nastupili, njih 9 se okitilo medaljama.
Opširnije...
 
EŠ za kadete i juniore u Parizu
utorak, 03 februar 2009 21:24
Pariz, je proteklog vikenda bio domacin 34. Evropskog prvenstva za kadete i juniore. Odmah moramo reci istorijskog, za karate klub ''Tikvara''. Naime Relja Mijanovic, sigurno najperspektivniji takmicar ne samo našeg kluba vec i Srbije, se na ovom Prvenstvu oktio srebrnom medaljom i titulom Evropskog Vicešampiona. Istorijiski uspeh je iz dva razloga, prvi što je ovo prva Evropska medalja u kadetskoj konkurenciji sa Evropskih šampionata, za Backu Palanku, a druga ta što je ovo prva Evropska medalja backopalanacke škole karatea. Pre ovoga Evropske medalje je osvajala Dunja Žeravic, ali je ona u Backoj Palanci doživela samo svoju karate nadgradnju. Relja, pak, je od malih nogu i od pocetka svoje karijere clan Karate kluba Tikvara
Opširnije...
 
Vicešampion Evrope
petak, 30 januar 2009 22:51

Relja Mijanovic se u petak 30. januara na Evropskom šampionatu za kadete i juniore u Parizu okitio srebrnom medaljom.

Cestitamo Relja !!!

 
«StartPrethodni3132333435363738SledećiKraj»

Strana 37 od 38
 

 

 

 

ANKETA

Da li karate treba da bude Olimpijski sport?
 

KO JE ONLINE

Imamo 4 gostiju na mreži