NAVIGATOR

 


Broj pregleda članka : 62881

NAŠ BANER

Karate klub "Tikvara" Backa Palanka
Prvenstvo Vojvodine
ponedeljak, 23 mart 2009 12:04
U subotu, 21. marta, Indjija je bila domacin Prvenstva Vojvodine za poletarce, pionire i nade. Karate klub "TIKVARA" odneo je ubedljivu pobedu osvojivši 23 medalje, od cega 11 zlatnih. Ovo je bila samo kontrola pred glavni cilj, a to je Prvenstvo Srbije koje je zakazano za 02. i 03. maj. Rezultate sa Prvenstva Vojvodine mozete pogledati ovde.
 
Stanje u backopalanackom sportu
sreda, 18 mart 2009 08:14
Karate klub ‘’Tikvara’’ poslednjih meseci preživljava najteže momente u svojoj novijoj istoriji. I dok na takmicarskom planu sve funkcioniše u najboljem redu, u organizacionom tj. finansijskom smislu situacija u klubu je izuzetno teška, kao u ostalom i u celokupnom backopalanackom sportu. Iz tih razloga, Karate klub ‘’Tikvara’’ je bio prinudjen da donese jednu od najtežih odluka u poslednjih nekoliko godina. Buduci da finansiranje našeg kluba trenutno zavisi iskljucivo od budžeta opštine, a finansiranje sporta u poslednjih nekoliko meseci je, u najmanju ruku, nejasno i neizvesno, morali smo na neki nacin pomoci našim takmicarima da nastave svoj dalji sportski razvoj.
Opširnije...
 
Prvenstvo zone Južna Backa
subota, 07 mart 2009 15:42
  U subotu 07. marta 2009. godine, održano je prvenstvo Zone Južna Backa. Takmicenje se odvijalo u sali O.Š. "Nikola Tesla" u Novom Sadu. Ucešce je uzelo desetak klubova sa nesto manje od sto takmicara. Ovo je bila samo provera i "odskocna daska" za prvenstvo Vojvodine, koje ce se održati za dve nedelje u Indjiji. Karate klub TIKVARA je odneo ubedljivu pobedu sa 16 zlatnih medalja i jos jednom dokazao da je u samom vrhu karate sporta kako na ovim prostorima tako i šire.
 
Memorijal "Igor Andjelkovic" Sombor
nedelja, 22 februar 2009 18:09
U subotu, 21.02.2009, godine, održan je 12-ti Memorijalni turnir "Igor Andjelkovic". Takmicenje se odvijalo u Backom Monoštru, a u organizaciji karate kluba "Ravangrad" iz Sombora. Ucešce je uzelo oko 30-tak ekipa sa blizu 300 takmicara iz Hrvatske, Madjarske, BiH i Srbije. Karate klub "Tikvara" je vec 12 godina redovan gost na ovom turniru, jer sa Somborom ima veoma uspešnu saradnju. Ove godine osvojili smo pehar za 3 mesto u generalnom plasmanu, što je izuzetan uspeh, ako uzmemo u obzir da je turnir imao najbolju organizaciju i kvalitet takmicara u poslednjih 12 godina.
 
Još članaka...
«StartPrethodni3132333435363738SledećiKraj»

Strana 36 od 38
 

 

 

 

ANKETA

Da li karate treba da bude Olimpijski sport?
 

KO JE ONLINE

Imamo 7 gostiju na mreži