NAVIGATOR

 


Broj pregleda članka : 62875

NAŠ BANER

Karate klub "Tikvara" Backa Palanka
Završnica prolecnog dela takmicenja
sreda, 10 jun 2009 21:20

Takmicari karate kluba "Tikvara" su izvanrednim rezultatima priveli kraju prolecni deo takmicenja i zasluženo otisli na kraci odmor i predah od veoma napornog perioda, ne samo što se tice treninga nego i takmicenja, koja su se održavala skoro svaki vikend. Poslednja takmicenja u prvoj polovini godine održana su u subotu, Roda kup u Beogradu, gde je nastupilo oko 700 takmicara iz 75 klubova, i u nedelju u Lazarevu, sa oko 300 ucesnika iz tridesetak klubova. Rezultate sa ovih i ostalih takmicenja u ovoj godini možete pogledati ovde.

Posle krace pauze, najbolji takmicari naseg kluba ce polako da  povrate formu i otputuju na pripreme KSV u Apatin u periodu 9-15 jula, dok ce ostali odmarati do sredine avgusta kada ce se pred pocetak jesenje sezone u Backoj Palanci održati Letnji karate kamp.

 
Takmicenje za najmladje
četvrtak, 28 maj 2009 20:40

U nedelju je u organizaciji Karate saveza opštine Backa Palanka, odrzano Medjuopštinsko prvenstvo karate škola, za takmicare kojima je ovo prvi nastup na nekom javnom takmicenju. Takmicenje je odrzano u sali O.Š. Desanka Maksimovic u Backoj Palanci, a ucešce je uzelo oko 60 takmicara iz Pivnica, Backog Petrovca, Gložana, Celareva i Backe Palanke. Rezultati

Prethodnog dana održan je Kup Vojvodine za kadete i juniore u Novom Sadu u Sportskoj hali Slana Bara. Ujedno ovo su bile i kvalifikacije za Kup Srbije koji se održava 30 maja u Cacku. Cetiri takmicara karate kluba Tikvara zaputili su se put Novog Sada i svi su se okitili nekom medaljom. Kod kadeta najuspešniji je bio Nikolic Živojin osvojivši 2 mesto, dok su se Jovovic Marko i Fodor Stevan okitili bronzanom medaljom. U konkurenciji juniorki Jurica Svetlana osvojila je odlicno drugo mesto.

 
18. Memorijal Dragan Tot
ponedeljak, 25 maj 2009 13:37
Velika sala Sportske hala "Tikvara" bila je 17. maja poprište nadmetanja mladih karatista na tradicionalnom osamnestom po redu Memorijalnom turniru Dragan Tot - Totka. Ucestvovalo je oko 400 takmicara iz 26 klubova iz Vojvodine i Srbije uzrasta od poletaraca do juniora. Najmasovnija ekipa, ali i najuspešnija po broju osvojenih medalja (25) bio je Karate klub "Tikvara", medjutim domacin se nije bodovao za ovaj plasman, pa je pehar za najuspešniju ekipu osvojio KK"Mavaši" iz Novog Sada, drugo mesto pripalo je KK"Pancevo92", dok je treci bio KK"Metalac" iz Futoga. Takmicenje je otvoreno revijalnim nastupom kata tima reprezentacije Srbije, kao i nastupom našeg najboljeg takmicara Relje Mijanovica.
Ovom prilikom, organizator je urucio priznanja i plakete za 35 godina rada i doprinosa razvoju karate sporta u backopalanackoj opštini dr Jovi Radošu, dr Milanu Nešicu, mr Strahinji Tepavcevicu, trenerima Vladimiru Poznanovu i Zoranu Gašicu, kao i Relji Miljanovicu za ostvarene rezultate na domacoj i medjunarodnoj sceni.
 
Ponte rosso karate kup
četvrtak, 21 maj 2009 21:07
U subotu 9. maja u Sremskim Karlovcima održan je Medjunarodni karate turnir u kome je ucestvovalo oko 250 takmicara iz 21 kluba. karate klub TIKVARA je predstavljalo 11 karatista koji su potvrdili da spdaju medju vodece klubove u zemlji iako nisu nastupali u najjacem sastavu. U ukupnom plasmanu zauzeli su drugo mesto i osvojili pehar.
 
«StartPrethodni3132333435363738SledećiKraj»

Strana 34 od 38
 

 

 

 

ANKETA

Da li karate treba da bude Olimpijski sport?
 

KO JE ONLINE

Imamo 4 gostiju na mreži