NAVIGATOR

 


Broj pregleda članka : 62873

NAŠ BANER

Karate klub "Tikvara" Backa Palanka
Medjunarodni kamp za decu i omladinu
utorak, 25 avgust 2009 10:08

U petak, 21.08.2009. godine u organizaciji "Patriotskog fronta" (udruženje ratnih veterana srpskih zemalja 1990-1999), svecano je promovisan edukacioni kamp za decu i omladinu. Uz prisustvo velikog broja srpskih i ruskih zvanicnika, kulturnih i sportskih radnika, i karate klub "Tikvara" je podržao ovu manifestaciju. Na improvizovanom pešcanom igralištu, pored tradicionalnih narodnih sportskih veština, clanovi KK"Tikvara" Nikolic Živojin i Jovovic Marko, prikazali su znacaj i lepote borilackih veština, pre svega karatea.

 
Drugi ciklus priprema
ponedeljak, 17 avgust 2009 15:34

Iako se jul mesec nije još ni završio, karatisiti KK’’Tikvara’’ su u punom trenažnom procesu. Naime, najtalentovaniji takmicari backopalanackog kluba u kategorijama kadeta i juniora, vec punih mesec dana treniraju. Prošli su i drugi ciklus reprezentativnih priprema, a od naredne nedelje ih ocekuje i treci. Izmedju ovih  ciklusa reprezentativnih priprema, trenirali su pod nadzorom klupskih trenera na terenima SRC’’Tikvara’’ u Backoj Palanci. Sa drugim ciklusom priprema, koji se od ponedeljka 3. avgusta do 9. avgusta održavao u Deliblatu, poceo je i ozbiljniji rad u sali, tako da se vec podrazumeva da je fizicka priprema na zavidnom nivou.

Opširnije...
 
Pripreme u Apatinu
sreda, 08 jul 2009 06:49

   Nakon vrlo kratke pauze, koja je trajala svega tri nedelje juna meseca, karatisti KK ‘’Tikvara’’, zapoceli su program priprema za novu sezonu. Od prvog jula, takmicari kadetskog i juniorskog uzrasta, mahom reprezentativni kandidati, pod nadzorom trenera Zorana Gašica i Branimira Nešica, vredno treniraju na terenima SRC ‘’Tikvara’’. Ove godine se sa prirpemama pocinje nešto ranije, jer prva takmicenja dolaze vec u septembru. A prvi ciklus reprezentativnih priprema pocinje vec u cetvrtak u Apatinu, gde se okupljaju kadeti i juniori i pocinju sa programom priprema za Svetsko prvenstvo, koje se krajem oktobra održava u Rabatu, u Maroku. Od takmicara sa spiska selektora muške reprezentacije Saše Djordjevica za naredne akcije reprezentacije, u Apatinu ce se naci Mijanovic Relja, Nikolic Živojin i Jovovic Marko, dok im je iz mladjih kategorija na kalenje pridodat i Lacarak Dejan. Uz njih ce u Apatinu biti i Jurica Svetlana, koja ceka detaljan plan priprema ženskih selekcija, koji treba krajem nedelje da usvoji Upravni odbor KFS-a, a ove pripreme ce joj dobro doci da podigne nivo fizicke pripreme za naredne akcije, gde ce pokušati da izbori mesto u timu za SP.

Opširnije...
 
Polaganje za ucenicka zvanja
ponedeljak, 15 jun 2009 16:39

U utorak 09. juna u sali O.Š. "Desanka Maksimovic" u Backoj Palanci, Komisija za zvanja Karate saveza opštine, obavila je polaganje za ucenicke pojaseve od belog do braon pojasa. Polaganje je trajalo tri sata a ucesce je uzelo 130 karatista iz cele opštine. U prisustvu velikog broja gledalaca ovaj svecani dogadjaj predstavio je sve lepote ovog zdravog i korisnog sporta. Detalje sa ove priredbe možete pogledati u galeriji slika.

 
«StartPrethodni3132333435363738SledećiKraj»

Strana 33 od 38
 

 

 

 

ANKETA

Da li karate treba da bude Olimpijski sport?
 

KO JE ONLINE

Imamo 7 gostiju na mreži